top of page

MEDICINSK FOTVÅRD

VID FOTPROBLEM OCH OM DU HAR ÖMMA ELLER TRÖTTA FÖTTER

"Jag hjälper om du har problem med  dina fötter.  Det kan vara t ex  nageltrång, förhårdnader, fotsvamp, hälsprickor och liktornar. 

Även vid reumatism, psoriasis, diabetes etc."

Du&Vi_190325-0405_webb.jpg
Du&Vi_190325-0551_webb.jpg
footlogix_logo 500 px 72 dpi.jpg

Jag erbjuder medicinsk fotvård för att du och dina fötter ska må så bra som möjligt. Medicinsk fotvård hjälper dig förebygga, behandla och lindra olika fotproblem och sjukdomar som diabetes, psoriasis och reumatism. En fotvårdsbehandling är speciellt skön för ömma och trötta fötter. Under vinterhalvåret är det särskilt viktigt att ta hand om fötterna eftersom vi då har på oss skor under långa tider. 

Jag ger dig även råd om egenvård, strumpor, val av skor, inlägg och olika avlastningar som gör att du kan förebygga och undvika framtida besvär. Det estetiska som medföljer är ett plus.

 

Köp en behandling åt dig själv eller som gåva. Ett presentkort är ofta en mycket uppskattad gåva. Du kan få behandling endera på min salong i Jakobstad eller i ditt eget hem. 

Mottagning

Min mottagning finns på Salutotget 2 i Ers Höghet. Där finns även ett stort urval av produkter till försäljning bl a ekologiska hudvårdsprodukter, stödstrumpor, strumpor av hög kvalitet utan kompression, fotkrämer mm 

Ifall du inte kan besöka min salong kan du även få behandling i ditt hem, inom Jakobstadsregionen.  Jag gör även fotvårdsbehandlingar på olika ålderdomshem i regionen enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen att ta kontakt så kommer vi överens om var behandlingen utförs. 

Beautiful Spa Pool
Behandlingar priser

behandling

Behandlingen inleds med en konsultation av dina fötter för att klargöra dina behov och vilka besvär du upplever. Efter ett avslappnande och mjukgörande fotbad undersöks naglarna och rensas, klipps och slipas efter behov. Eventuella förhårdnader slipas bort och liktornar, hälsprickor, fotsvamp och vårtor behandlas. Fötterna filas  mjuka och behandlingen avslutas med insmörjning av en fotkräm och en skön fotmassage. 

Under behandlingen använder jag Footlogix fotvårdsprodukter och andra produkter enligt ditt behov. 

PRISER

Avslappnande och mjukgörande medicinsk fotvårdsbehandling med Footlogix och andra fotvårdsprodukter enligt ditt behov. 

Pris vid salongen i Jakobstad: 57€

Pris vid hembesök: 69 €

 

bottom of page